hero image

Bij duurzame inzetbaarheid gaat het om het investeren in gezonde, flexibele en betrokken medewerkers. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. ExcellentSearch vindt dit erg belangrijk.

Daarom is ExcellentSearch het project Duurzame inzetbaarheid fase 2 samen met de NBBU aangegaan. Ook ExcellentSearch wil alle medewerkers ontwikkelen door de lat hiervoor nóg hoger te leggen. “Wij willen graag eigen prestaties, die van onze flexkrachten en onze dienstverlening naar de inleners toe verbeteren”.

Mensen zullen in de toekomst steeds langer door moeten werken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen wendbaarheid van organisaties. Werkgevers en werknemers moeten ervoor zorgen dat ze fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk.

ExcellentSearch is het afgelopen jaar hiermee aan de slag gegaan om te onderzoeken wat onze doelgroep belangrijk vindt en heeft inmiddels al vele acties uitgezet om hierop in te spelen.

Op 13 februari 2018 heeft ExcellentFlex, ook namens ExcellentSearch, het project succesvol afgesloten. Tijdens een congres over Duurzame inzetbaarheid hebben wij van de NBBU, met trots, het Duurzame inzetbaarheidscertificaat overgedragen gekregen. 

Kortom, ExcellentSearch geeft duurzame inzetbaarheid prioriteit!

Waar staat duurzame inzetbaarheid voor?

Gezondheid | Gezond eten & bewegen zorgt voor minder verzuim en meer energie op het werk.

Betrokkenheid | Zingeving in het werk door ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, vakmanschap en ideeën vanuit medewerkers. Betrokken bij het werk, betrokken bij elkaar.

Werkplezier | Autonomie in het werk, verbinding met collega’s en ruimte voor vakmanschap: cruciale factoren die bijdragen aan bevorderen van werkplezier en verminderen van werkstress.

Ontwikkeling | Inzetbaar blijven door de ontwikkelingen in het vak bij te houden, nieuwe kennis op te doen en extra opleidingen te volgen.

Fysieke belasting | Fysieke over- en onderbelasting zorgen voor veel uitval. Gerichte maatregelen op basis van kennis over de risico’s van bijvoorbeeld te zwaar tillen of te lang zitten, kunnen dit voorkomen.

Duurzame inzetbaarheid

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK