hero image

Bent u op zoek naar een nieuwe collega, maar heeft u geen tijd om de werving op te starten en zelf te doen? Wij helpen u graag met het werven en selecteren hiervan.

Doordat we een groot netwerk hebben, is de kans groot dat wij reeds een geschikte arbeidskracht in portefeuille hebben en mocht dat niet zo zijn, dan leidt een combinatie van onze kennis en kunde, expertise, netwerken en eindeloze bevlogenheid ertoe dat wij één of meer geschikte arbeidskrachten aan u kunnen voorleggen. Mocht u één van deze kandidaten willen aannemen, dan kan dat rechtstreeks door middel van een werving en selectie fee. 

Wij hebben jarenlange ervaring met het bemiddelen van customer service personeel. Soms zijn functies zo specialistisch en bijzonder, dat zelfs wij moeite hebben om u te helpen. Dat melden wij dan meteen; dat is wel zo eerlijk. Daarnaast geldt voor onze werving & selectie dienstverlening een no cure, no pay beleid.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK