hero image

Waar minder wordt gereden, vallen minder klappen. Op de weg tenminste, want in de werkplaatsen van de schadeherstelbedrijven is het fors minder druk tijdens deze tweede ‘lockdown’. Ook bergingsbedrijven zien minder auto's langs de kant staan.

Hadden de bergingsbedrijven van de zomer de handen vol aan het bergen van voertuigen. Het is er weer bijna net zo rustig als dit voorjaar, toen de coronacrisis uitbrak. En kunnen  autoschadeherstelbedrijven deze weken mogelijk met minder personeel af. En een monteur een dagje naar huis sturen. Of vakantiedagen laten opnemen. 

Meer thuis

Dat we fors minder vaak in aanraking komen met de vangrail, of tegen de bumper van onze voorganger knallen, merken ze ook bij verzekeraars. Het aantal schademeldingen is bij enkele met 20 procent gedaald. De oorzaak? Het feit dat steeds meer mensen thuis werken en dus niet de weg op gaan. ,,Dat zie je meteen terug in minder schades.”

Positief nieuws natuurlijk dat we met elkaar in Nederland minder schades hebben maar voor de werkgelegenheid heeft dit invloed, in de directe hulp bij schade maar ook aan de telefoon bij schademeldingen. 

Lees het hele artikel hier.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK