hero image

Als customer service specialist bemiddelen wij personeel door middel van uitzenden, detacheren, payrollen en werving- en selectie op MBO-, HBO- en WO-niveau binnen allerlei bedrijven. Omdat klant- en cliëntcontact van levensbelang is voor iedere organisatie hebben wij ons gefocust op functies waarbij klantcontact centraal staat. Dit kan face-to-face, telefonisch, per e-mail, webcam, Zoom, Facetime, Google Meet, Skype, WhatsApp of chat zijn. Door onze specialisatie weten wij hoe wij het cruciale verschil kunnen maken voor jouw organisatie door de juiste medewerker hiervoor te vinden.

Daarnaast zijn wij net als ExcellentTech onderdeel van ExcellentFlex, waarmee we voldoen aan alle eisen van een bemiddelingsbureau. Zo zijn we lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en uitzendondernemingen (NBBU) en zijn we NEN 4400-1 gecertificeerd. Wij zijn daarnaast Vil-VCU gecertificeerd, in bezit van alle Deltalinqs certificaten en wij hebben een certificaat voor duurzame inzetbaarheid.

ExcellentSearch is een gemotiveerde club professionals met aandacht voor het individu. Wij zijn allemaal verschillend, maar als één team vullen wij elkaar goed aan. Door onze diversiteit en verschillende achtergronden in combinatie met jarenlange ervaring binnen arbeidsbemiddeling, maakt dat we professioneel en persoonlijk zijn met het oog op kwaliteit. Onze naam zegt het al: Excellent voor opdrachtgevers èn medewerkers binnen de uitzendbranche.

Bij ExcellentSearch staat ontwikkeling centraal. Wij zijn dan ook erkend leerbedrijf bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Studenten (MBO) kunnen bij ons voor een stage of leerbaan (BOL of BBL) terecht en doen zo praktijkervaring op. Tevens bieden wij uitzicht op een baan waarbij ze door ons voorbereid, begeleid en beoordeeld worden. Dus wil je werkervaring opdoen als recruiter, intercedent of junior accountmanager binnen de bemiddeling in kantoorpersoneel, neem dan contact met ons op!

Over ons

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK