hero image

Ben jij op zoek naar een leuke baan waarbij klantcontact centraal staat? Kom dan eens langs, e-mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Nu face-to-face gesprekken in klantcontact steeds minder worden, is het voor bedrijven nóg belangrijker om via de telefoon, chat of andere digitale manier contact te onderhouden met klanten. De klant staat natuurlijk centraal. Wanneer jij op zoek bent naar een functie zoals klantenservice medewerker of accountmanager dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in dit vakgebied en zijn altijd op zoek naar klantvriendelijke professionals die stralen als ze klantcontact hebben, die van nature nieuwsgierig zijn, empathisch, zich kunnen aanpassen aan diverse doelgroepen maar ook een connectie kunnen maken met een klant zonder dat er daadwerkelijk fysiek persoonlijk contact is. 

Je kunt ook bij onze vacatures kijken om te zien of er iets interessants voor jou bij zit.

Op basis van de door jou gestuurde gegevens – denk daarbij aan cv en motivatie – doen wij een eerste selectie. Op basis hiervan nodigen wij jou uit voor een intakegesprek, met voorkeur bij ons op kantoor. Indien dit gewenst is, kunnen wij ergens anders het gesprek voeren. Wij gaan in dit gesprek dieper in op jouw kwaliteiten en jouw algemene ‘kunnen’ en kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wij proberen altijd voor jou dé baan te vinden die bij jou past. Dit lukt echter niet altijd en hier zijn wij open in. We maken geen loze beloftes en doen ons best; wij zijn mensen net als jij. Als het ons wel lukt om voor jou de baan te vinden, onderhouden we graag het contact met je. Wij zullen je tijdens je werkzaamheden voor onze opdrachtgever opzoeken op de werkvloer om te kijken of het goed met jou gaat in het bedrijf. Zo zorgen wij ervoor dat jij met plezier naar je werk kan en alles zo goed mogelijk verloopt.

Bij ons staat de menselijkheid centraal. Jij, de medewerker, kan wat ons betreft hét verschil maken in een organisatie, zowel bij tijdelijke als bij vaste banen.

Als medewerker van ExcellentSearch val je onder de cao voor uitzendkrachten van de NBBU. Wat werken via ons nog meer betekent, kun je hier vinden.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK