hero image

Als je bij ExcellentSearch komt werken in een uitzend- of detacheringsconstructie of als payroller, krijg je te maken met de volgende arbeidsvoorwaarden:

CAO

Als medewerker van ExcellentSearch val je onder de cao voor uitzendkrachten van de NBBU. Hierin wordt gewerkt met verschillende fases 1 t/m fase 4. Elke fase kent zijn eigenschappen. De fase waarin je contract zit, is afhankelijk van het aantal weken dat je voor ons gewerkt hebt. Je start altijd in fase 1. Naarmate je langer voor ons werkt, bouw je ook meer rechten op.

Loon

Je ontvangt minimaal hetzelfde loon als een vaste medewerker bij het bedrijf waar jij via ExcellentSearch aan de slag gaat. Is er bij dit bedrijf een cao van toepassing, dan gelden de regels omtrent het loon, de vergoedingen en de loonstijgingen van die cao ook voor jou. 

ExcellentSearch verwerkt elke week de uren. Als medewerker van ExcellentSearch ben je zelf verantwoordelijk voor het doorsturen van de uren via onze Flexwrapp (app op je telefoon). De uren dienen uiteraard akkoord (ondertekening) bevonden te worden door jouw leidinggevende (de opdrachtgever) alvorens je ze opstuurt. Let hierbij goed op toeslaguren, overuren en eventueel op te nemen vakantie-uren. Je krijgt bij de meeste werkgevers per maand uitbetaald. Dit verneem je uiteraard van ons van te voren hoe dit gaat bij het bedrijf waar jij gaat werken.

Pensioenopbouw

Het pensioen waar je recht op hebt ontvang je vanaf fase 2 (na 26 gewerkte weken). Dit is bij Stipp, het pensioenfonds van de NBBU. Voor meer informatie, kun je hun website raadplegen.

Vakantiedagen

Je bouwt via ExcellentSearch vakantiedagen op. Deze kan je zelf opnemen in overleg met je opdrachtgever of krijg je uitbetaald als je uit dienst gaat. Als je fulltime werkt bouw je 2 dagen (16 uur) per maand op. 

Vakantiegeld

Je bouwt bij ExcellentSearch 8% vakantiegeld op. Het opgebouwde vakantiegeld krijg je in mei uitbetaald bij je salaris of op het moment dat je uit dienst gaat. 

Scholing

ExcellentSearch vindt jouw groei belangrijk, zoals (onder andere) scholing. Jouw contactpersoon van ExcellentSearch gaat graag met jou in gesprek om de mogelijkheden met je door te nemen. 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK