hero image

Voor specialisten in onze branche is er volop werk. Met customer service professionals bedoelen wij functies waarbij er sprake is van klantcontact in de breedste zin. Wij zien veel groei in het aantal sollicitanten en tevens in de behoefte aan klantcontact professionals.

Bij ExcellentSearch bemiddelen we echte vakmensen voor diverse vacatures in de customer service. Hierbij gaat het om klantenservicemedewerkers, customer support/service medewerkers, webcare medewerkers, medewerker klantcontact, maar ook in de commerciële sector zoals een vertegenwoordiger, accountmedewerker, commercieel medewerker binnen- en of buitendienst. Kortom, wij bemiddelen in alle functies waarbij klantcontact centraal staat!

Als je twijfelt of jouw gewenste functie erbij staat (er zijn immers diverse benamingen mogelijk voor dit soort functies), neem dan gerust contact met ons op. We hebben de meest uiteenlopende opdrachtgevers dus kunnen vaak wel iets passends voor jou vinden.

ExcellentSearch biedt veel uitdagende vacatures; hierbij is een basisopleiding al een prima vertrekpunt voor een uitdagende job. Jouw motivatie, energie, stem intonatie, oplossingsgerichtheid etc. zijn veel belangrijker in een functie waarbij jij het gezicht bent voor onze klanten. 

Onze banen zijn zeer gevarieerd en ExcellentSearch is van alle markten thuis. Ook buiten de customer service kijken wij naar andere functies. Bij onze klanten komen immers ook andere functies voor waarbij wij ze graag ondersteunen. Wij kennen het vak van de customer service als geen ander en zijn daarom voor jou de juiste gesprekspartner. Wij zullen jou op de juiste manier neerzetten en voorstellen aan de werkgever; precies zoals jij bent! Zo zoeken wij naar een baan waar jij past en voor langere tijd aan de slag kunt gaan.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK